Lidmaatschap

Sommige delen van de Deemsterland-site zijn alleen toegankelijk voor leden van het Heimdal genootschap. Het lidmaatschap staat open voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan ons onderzoek. Echter, vanwege de gevoelige aard van onze naspeuringen opereert ons genootschap in het geheim. Lidmaatschap kan daarom enkel worden verkregen via een aanvraag bij de secretaris van het genootschap, via het contactformulier.

Na een kennismakingsperiode van drie maanden heeft het bestuur de mogelijkheid het lidmaatschap niet om te zetten in een volledig lidmaatschap.

Meer informatie over de inhoud van het lidmaatschap vindt u hier. Kandidaat-leden kunnen in het algemeen van dezelfde faciliteiten gebruikmaken als volledige leden, zoals dossiers, nieuwsbrieven en bijeenkomsten. Voor hen gelden echter wel enkele uitzonderingen, zoals het vervullen van bestuursfuncties, en het voordragen van nieuwe kandidaat-leden.

Aanmelden

U kunt uw lidmaatschap eenvoudig aanvragen door contact op te nemen met de secretaris van het genootschap, via het contactformulier.

Vermeld in uw bericht dan a.u.b. de volgende gegevens:

  1. uw voor- en achternaam;
  2. uw alias waaronder u op de website en in het forum bekend wilt zijn;
  3. een adres waar nieuwsbrief en dossiers naartoe verzonden kunnen worden;
  4. uw e-mailadres;
  5. een opsomming van relevante vaardigheden;
  6. zo u wilt, de reden waarom u zich bij ons genootschap wilt aansluiten;
  7. zo u wilt, een korte geanonimiseerde biografie en een foto.